Boka

 

 

Boka via http://www.booking.com/Borgdalastugor/

 

 

GDPR för Borgdala stugor

Borgdala stugor är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som inkommer i samband med stugbokning hos Borgdala stugor. Personuppgifterna innehåller namn, adress, telefonnummer och e-postadress samt eventuella tilläggstjänster som du önskat för din stugvistelse. Syftet att vi tillhandahåller personuppgifter är att vi ska kunna administrera bokningen och skicka nödvändig information till dig som kund.

 

Borgdala stugor säkerställer att uppgifterna ej sprids till obehöriga och ej heller till tredje part. Uppgifterna tas bort efter året slut, förutom det underlag som behövs i redovisningssyfte enligt bokföringslagen i Finland.

 

Du har rätt att att få utdrag över alla dina uppgifter hos Borgdala stugor och du kan begära rättelse om uppgifter ändrats eller är felaktiga. Kontakta oss skriftligen om du önskar utdrag, rättelse eller om det finns frågor kring behandlingen av dina personuppgifter hos Borgdala stugor.

 

Kontaktuppgifter: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller +358 40 5716705

SÖDRA STUGAN 132022

Södra uteSödra ute

 

 

 

Ute kan du antingen sitta på verandan eller vid uteplatsen. Det finns möjlighet att grilla och däremellan kan du spela badminton på gräsplanen.

Läs mer: SÖDRA STUGAN 132022